Gest de romantism cu final tragic: Un bărbat s-a înecat în timp ce încerca să îşi ceară iubita în căsătorie sub apă | VIDEO

Un bărbat din statul american Louisiana, aflat în vacanţă în Tanzania, s-a înecat în timp ce încerca să îşi ceară iubita în căsătorie sub apă, relatează site-ul postului CNN.

4132 afișări
Imaginea articolului Gest de romantism cu final tragic: Un bărbat s-a înecat în timp ce încerca să îşi ceară iubita în căsătorie sub apă | VIDEO

Un bărbat s-a înecat în timp ce încerca să îşi ceară iubita în căsătorie sub apă

Steven Weber a cerut-o pe prietena sa, Kenesha Antoine, sub apă, având un mesaj scris de mână şi un inel.

"Nu pot să îmi ţin respiraţia suficient de mult ca să îţi spun tot ce iubesc la tine. Dar...tot ce iubesc la tine, iubesc mai mult în fiecare zi", scrie în mesajul afişat de bărbat şi surprins de iubita s-a într-o înregistrare video.

Weber nu a reuşit să se întoarcă la suprafaţă, anunţă Antoine într-o postare de pe Facebook. Acesta s-a înecat la scurt timp după cererea în căsătorie.

Autorităţile locale au anunţat că investighează cazul. Departamentul de Stat american a confirmat că un cetăţean american a murit în Tanzania, însă nu a oferit mai multe detalii.

"Condoleanţele noastre sincere familiei pentru pierderea suferită. Vom oferi asistenţă consulară necesară", afirmă Departamentul de Stat.

Taguri:
tanzania,
sua,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici