Gestul superb al unor newyorkezi pentru o femeie de serviciu, rămasă fără job în pandemie

  • Rosa şi-a pierdut locul de muncă din cauza pandemiei
  • Ea a lucrat ca femeie de serviciu în acelaşi loc de muncă de aproape 20 de ani
  • Rosa era iubită şi îndrăgită de locatarii blocului
  • Deţinătorul întregului imobil i-a făcut supriză, un apartament cu contract pe 2 ani
1080 afișări
Imaginea articolului Gestul superb al unor newyorkezi pentru o femeie de serviciu, rămasă fără job în pandemie

Gestul superb al unor newyorkezi pentru o femeie de serviciu, rămasă fără job în pandemie

Rosa, o femeie de New York, nu şi-a pierdut speranţa nici în cele mai negre zile. Ea lucra ca femeie de serviciu de mai bine de 20 de ani, dar din cauza pandemiei şi-a pierdut locul de muncă.

Din cauza acestui lucru, ea a fost nevoită să se mute la surorile ei.

Povestea ei a devenit virală şi chiar şi vedetele de la Hollyood au empatizat cu ea.

Dar nu doar cei care au auzit povestea ei au fost impresionaţi, ci şi locatarii imobilului unde făcea curăţenie.

În perioada în care a lucrat pentru ei, Rosa a fost foarte atentă şi grijulie cu ceilalţi, iar pentru acest lucru au dorit să o recompenseze într-o perioadă dificilă pentru ea.

Aşa că i-au pregătit o mega surpriză la care nici nu visa vreodată. A primit din partea celui care deţine întregul imobil un apartament pe un contract de 2 ani

„Tot ce trebuie să faci este să semnezi, să iei cheile şi această casă este a ta. Este totul al tău. Trebuie să ne laşi întâi să facem curat. Este amuzant, dar vrem să îţi mulţumim şi să îţi spunem că te adorăm”, i-a transmis proprietarul imobilului, Rosei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici