Ghislaine Maxwell, presupusa complice a lui Jeffrey Epstein, şi Kevin Spacey, fotografiaţi pe tronul regal de la Buckingham

  • Presupusa complice a lui Epstein, Ghislaine Maxwell, şi Kevin Spacey au fost pozaţi la Palatul Buckingham, pe tronul regal.
  • Palatul Buckingham a refuzat să comenteze poza. Purtătorul de cuvânt al Prinţului Andrew nu a oferit niciun răspuns presei, deşi se presupune că Prinţul Andrew i-ar fi adus acolo.
  • Fotografia a fost publicată sâmbătă de ziarul Daily Telegraph şi a declanşat un nou scandal
1470 afișări
Imaginea articolului Ghislaine Maxwell, presupusa complice a lui Jeffrey Epstein, şi Kevin Spacey, fotografiaţi pe tronul regal de la Buckingham

sursa foto: cnn.com

Familia Regală britanică este tărâtă iar în scandalul „Epstein”. Miliardarul a fost închis anul trecut în timp ce aştepta procesul pentru abuz sexual şi trafic de minore. El s-ar fi sinucis în celula sa la scurt timp.
 
Noul episod a pornit de la o poză cu presupusa complice a lui Epstein, Ghislaine Maxwell, stând alături de Kevin Spacey, pe tronurile regale de la Palatul Buckingham, relatează CNN.
 
Ghislaine Maxwell, fosta iubită a lui Jeffrey Epstein, a fost arestată de FBI săptămâna trecută în dosarul privind acuzaţiile de abuz sexual şi trafic de minore.
 
Cariera lui Spacey s-a încheiat în 2017, când a fost acuzat de agresiune sexuală şi hărţuire.
 
Max Foster, corespondentul regal pentru CNN, a explicat că tronul reprezintă un simbol al autorităţii monarhice: „Nimeni altcineva nu are dreptul să stea în tronul regal. Ar fi un gest de lipsă de respect faţă de Regină şi faţă de ţară”.
 
În urma acestei fotografii, reprezentanţii Palatului Buckingham au refuzat să comenteze. Nici purtătorul de cuvânt al Prinţului Andrew nu a dorit să facă vreo declaraţie.
 
CNN nu a putut confirma motivul pentru care Kevin Spacey şi Ghislaine Maxwell se aflau la palat, însă surse spun că cei doi ai fost invitaţi chiar de Prinţul Andrew.
 
Prinţul Andrew este forţat din toate părţile să explice care era relaţia lui cu Jeffrey Epstein. Mai mult, acesta a fost acuzat de Virginia Roberts Giuffre că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu Prinţul şi cu un alt bărbat, pe când era minoră.
 
sursa foto: cnn.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici