Gisela Allen, candidată UKIP, compară atracţia faţă de gorile cu homosexualitatea

O candidată a Partidului pentru independenţa Regatului Unit (UKIP) la Consiliul din Glasgow, a comparat homosexualitatea cu atracţia ei faţă de gorile, scrie independent.co.uk.

1315 afișări
Imaginea articolului Gisela Allen, candidată UKIP, compară atracţia faţă de gorile cu homosexualitatea

Gisela Allen, candidată UKIP, compară atracţia faţă de gorile cu homosexualitatea (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Gisela Allen a stârnit valuri de controverse şi furie în mediul online după ce insinuat că a fi gay este acelaşi lucru cu a fi atras de gorile. Aceasta crede că oamenii gay ar trebui să îşi păstreze secretă orientarea sexuală, iar comunitatea LGBT ar trebui desfiinţată.

Allen, care candidează la Garscadden Scotstounhill, a argumentat că sexualitatea indivizilor ar trebui privită ca ”o chestiune privată”, ce nu trebuie anunţată ”pe faţă”, în mod public. 

“Nu sunt împotriva oamenilor gay, dar cum poţi numi asta o comunitate? Viaţa sexuală este o chestiune privată”, a declarat ea pentru Sunday Herald.

“Nu vii şi îţi declari deschis orientarea sexuală. Tu crezi că eu mă duc în tot oraşul şi zic că ideea mea de atracţie sexuală este o gorilă?”, a întrebat retoric Gisela.

“Când mă duc la grădina zoologică şi văd o gorilă, hormonii mei o iau razna. Găsesc gorilele foarte atractive”.

Totuşi, un purtător de cuvânt al UKIP insistă acum că Allen doar glumea când a făcut remarcile şi nu se aştepta să fie luată în serios.

“Făcea mişto de jurnalistul de la Herald. Este surprinsă că cineva chiar a luat-o în serios”, a spus purtătorul de cuvânt.

Gisela Allen a atras multe critici după ce a făcut aceste declaraţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici