Gladiatorii din Roma au ajuns pe mâna poliţiei

Poliţia italiană a reţinut miercuri douăzeci de "gladiatori", într-o operaţiune menită să termine cu bandele violente din cele mai faimoase zone turistice din Roma. Gladiatorii moderni au fost surprinşi de poliţişti în timp ce încercau să intimideze concurenţa prin violenţe şi agresiuni, potrivit presei locale.

642 afișări
Imaginea articolului Gladiatorii din Roma au ajuns pe mâna poliţiei

Gladiatorii din Roma au ajuns pe mâna poliţiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ofiţeri de poliţie deghizaţi în gladiatori, gunoieri şi turişti au provocat intenţionat banda violentă, formată din membri a şapte familii care lucrează cu mai multe agenţii de turism

Gladiatorii moderni sunt acuzaţi că atacă şi intimidează concurenţii pentru a putea rămâne singuri în afacerea destul de profitabilă, în condiţiile în care cer până la 10 euro pentru o fotografie făcută alături de turişti.

Aceste personaje sunt o caracteristică a peisajului roman, îmbrăcaţi în costume de luptători din Roma antică. Bande violente au împărţit aceste zone de atracţie turistică, păzindu-şi cu ameninţări şi violenţe teritoriul, potrivit poliţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici