Grav accident feroviar în Africa de Sud: Peste 850 de persoane au fost rănite

Peste 850 de persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident de tren produs la Soweto, în Africa de Sud, a anunţat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă din Johannesburg.

394 afișări
Imaginea articolului Grav accident feroviar în Africa de Sud: Peste 850 de persoane au fost rănite

Grav accident feroviar în Africa de Sud: Peste 850 de persoane au fost rănite (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Avem 857 de persoane rănite", a declarat pentru AFP directorul regional al Metrorail, compania publică ce se ocupă de trenurile de periferie din Africa de Sud.

"Dintre cei 857 de răniţi, doi sunt în stare gravă, ceilalţi prezintă răni uşoare", a precizat el. Nu au fost morţi.

Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 18.00 (19.00 ora României), când un tren a lovit ultimul vagon al garniturii oprite în faţa sa.

Autoritatea pentru siguranţă feroviară din Africa de Sud (RSR) a anunţat că a deschis o anchetă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici