Greta Thunberg are o rivală. O tânără din Germania este supranumită ”Anti-Greta”: cine s-ar afla în spatele campaniei

Americanii susţin că au găsit-o pe ”Anti-Greta”. Este vorba despre o tânără de 19 ani din Germania care susţine că apelurile la conştientizarea crizei climatice sunt manifestarea unei ”ideologii josnice antiumane”.

4317 afișări
Imaginea articolului Greta Thunberg are o rivală. O tânără din Germania este supranumită ”Anti-Greta”: cine s-ar afla în spatele campaniei

Greta Thunberg are o rivală. O tânără din Germania este supranumită ”Anti-Greta”: cine s-ar afla în spatele campaniei

Potrivit The Washinghton Post, tânăra Naomi Seibt ar fi susţinută puternic de un puternic şi influent ”think-tank” din Statele Unite ale Americii, apropiat de administraţia Trump.
 
„Naomi a devenit o puternică voce a celor care propovăduiesc realismul climatic”, a declarat James Taylor, directorul Centrului pentru Climă şi Politici de Mediu al Institutului Heartland.
 
La finalul anului trecut, în decembrie 2019, Naomi Seibt a fost personajul principal al unui forum organizat de Institutul Heartland, la Madrid. Evenimentul a avut loc simultan cu o conferinţă ONU pe tema schimbărilor climatice. De asemenea, Naomi a fost angajată de acelaşi institut american pentru a deveni imaginea unei campanii care sub semnul întrebării tema conform căreia oamenii sunt principalii vinovaţi pentru încălzirea globală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici