Greta Thunberg crede că ar putea fi infectată cu noul coronavirus. A început să aibă simptome în urmă cu 10 zile

Activista suedeză pentru protecţia mediului Greta Thunberg a declarat, marţi, că probabil are coronavirus, după revenirea dintr-o călătorie în Europa Centrală, informează cotidianul Le Figaro.

5526 afișări
Imaginea articolului Greta Thunberg crede că ar putea fi infectată cu noul coronavirus. A început să aibă simptome în urmă cu 10 zile

Sursa foto: Profimedia

Activista ecologistă Greta Thunberg, în vârstă de 17 ani, a declarat că are mai multe simptome specifice coronavirusului.

"În urmă cu zece zile, am început să am anumite simptome, oboseală, frisoane, dureri de gât şi tuse", a transmis Greta Thunberg prin Instagram.

"Este extrem de probabil să am virusul, ţinând cont de combinaţia de simptome şi de circumstanţe", a adăugat ea, precizând că "nu s-a simţit chiar rău". "Ultima răceală a fost mult mai urâtă decât aceasta", a spus ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici