Gusturi alese, pe banii Partidului? Logodnica lui Boris Johnson e comparată cu Maria Antoaneta după scandalul renovărilor de lux

  • Carrie Symonds, logodnica lui Boris Johnson, e comparată cu Maria Antoaneta
  • Symonds ar fi pretins decorarea luxoasă a apartamentului prim-ministrului
  • Boris Johnson e suspectat că a folosit bani de la donatori pentru renovare
  • Johnson îşi pierde zilnic din aliaţi după ce a fost deschisă o anchetă
1748 afișări
Imaginea articolului Gusturi alese, pe banii Partidului? Logodnica lui Boris Johnson e comparată cu Maria Antoaneta după scandalul renovărilor de lux

Logodnica lui Boris Johnson e comparată cu Maria Antoaneta

Logodnica premierului britanic gustă din „faima” online după ce hashtagul #CarrieAntoinette a devenit viral pe Twitter, în ultimele două zile. Totul a pornit de la scandalul redecorării apartamentului lui Boris Johnson, care a avut loc după standarde luxoase, la insistenţa logodnicei. Mii de britanici s-au înfuriat.
 
Boris Johnson a declarat în Camera Deputaţilor că a plătit personal pentru renovarea apartamentului.Totuşi, se pare că o parte din bani vin de la donatori ai Partidului Conservator. Ministrul birtanic Nadhim Zahawi i-a luat apărarea premierului.
 
„El a plătit pentru renovare, spre deosebire de precedentul prim-ministru Tony Blair, care cred că a cheltuit în timp aproximativ 300.000 de lire sterline pentru renovarea apartamentului din numărul 10”, a declarat Zahawi.
 
Liderul opoziţiei din Marea Britanie, Keir Starmer, l-a descris pe premierul Boris Johnson drept om „fără principii''.
 
„Ce primim de la acest prim-ministru şi de la acest guvern conservator? Contracte obositoare, locuri de muncă pentru colegii lor şi bani pentru acces. Şi cine este în centrul acesteia? Prim-ministrul imoral, şezând acolo”, a comentat liderul Partidului Laburist.
 
Săptămâna trecută, Comisia Electorală a lansat o anchetă pentru a verifica ce fonduri s-au folosit la redecorarea apartaentului. Iar Boris Johnson îşi pierde zilnic din aliaţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici