Guvernatorul de New York, îngrijorat cu privire la o nouă furtună anunţată pentru miercuri. Nu sunt excluse noi evacuări

Guvernatorul de New York Andrew Cuomo s-a declarat luni îngrijorat cu privire la o nouă furtună anunţată pentru miercuri în zonele de nord-est din SUA, deja afectate de Uraganul Sandy, şi nu a exclus noi evacuări.

512 afișări
Imaginea articolului Guvernatorul de New York, îngrijorat cu privire la o nouă furtună anunţată pentru miercuri. Nu sunt excluse noi evacuări

Andrew Cuomo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În mod normal, această furtună nu reprezintă o ameninţare mortală", a declarat el în timpul unei conferinţe de presă. "Dar noi nu suntem într-o situaţie normală", a subliniat el, evocând casele distruse şi stricăciunile produse pe litoral.

"Solurile inundate sunt, de asemenea, saturate", a adăugat guvernatorul. "În această situaţie, această furtună poate fi gravă", a continuat el. "Daca va fi nevoie de evacuări, vom face asta devreme", iar "oamenii vor trebui să ia lucrurile în serios", a afirmat Andrew Cuomo.

Potrivit prognozei, noua perturbare de miercuri şi joi va fi însoţită de ploi violente, rafalele de vânt ar putea ajunge la până la 80 de kilometri pe oră şi ar putea să se producă inundaţii "minore până la moderate".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici