Guvernatorul statului Oklahoma a testat pozitiv pentru Covid-19

Guvernatorul statului Oklahoma, Kevin Stitt, unul dintre cei care au insistat cel mai mult pentru ridicarea restricţiilor impuse de pandemia de Covid-19, a anunţat miercuri că este primul guvernator american care a testat pozitiv pentru coronavirus, scrie CNN.

232 afișări
Imaginea articolului Guvernatorul statului Oklahoma a testat pozitiv pentru Covid-19

Guvernatorul statului Oklahoma a testat pozitiv pentru Covid-19

Republicanul, Stitt, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că a fost primit rezultatele testului marţi şi că se simte „bine”, în afară de faptul că are câteva dureri.

El a spus că va intra în carantină, va lucra de acasă şi se va izola de familia sa, despre care a spus că au avut rezultate negative la test.

Stitt a declarat că a fost „destul de şocat” să fie primul guvernator care a fost infectat cu noul coronavirus.

"Vreau să profit de această ocazie pentru a le reaminti oamenilor din Oklahoma că, dacă nu se simt bine, trebuie să se testeze", a spus Stitt, care a adăugat că nu are în vedere introducerea obligativităţii purtării măştii la nivel de stat.

Diagnosticarea lui Sititt este cu atât mai notabilă cu cât el a fost unul dintre guvernatorii care au insistat cel mai mult pentru redeschiderea statului după impunerea restricţiilor în contextul pandemiei şi a ignorat în mod constant sfaturile medicilor.

El a participat şi la mitingul organizat de Donald Trump la Tulsa, unde a fost văzut fără mască. Totuşi, el susţine că nu este posibil să fi contactat virusul atunci deoarece a trecut prea mult timp de la acel moment.

Autorităţile din Oklahoma au anunţat 1075 de noi cazuri de infecţie în ultimele 24 de ore şi un total de 21.739 de persoane infectate la nivelul statului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici