Guvernul britanic impune noi reguli carantină pentru cei care vin din ţările cu ”risc”

  • Toţi cetăţenii britanici şi irlandezi şi rezidenţii Marii Britanii care sosesc în Anglia după ce au fost într-o ţară cu risc ridicat de Covid , trebuie acum să facă carantină în hoteluri.
1942 afișări
Imaginea articolului Guvernul britanic impune noi reguli carantină pentru cei care vin din ţările cu ”risc”
Toţi cetăţenii britanici şi irlandezi şi rezidenţii Marii Britanii care sosesc în Anglia după ce au fost într-o ţară cu risc ridicat de Covid , trebuie acum să facă carantină în hoteluri.
 
„Lista roşie” a 33 de ţări include Portugalia, Brazilia şi Africa de Sud.
 
Noile reglementări, care au ca scop oprirea intrării în ţară a diferitelor tulpini Covid, se aplică celor care au fost într-unul din aceste locuri în ultimele 10 zile.
 
Ei vor trebui să pre-rezerve şi să plătească 1.750 de lire sterline pentru a petrece 10 zile în carantină în hoteluri autorizate de guvern.
 
Aceasta acoperă costul hotelului, transportul şi testarea.
 
Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a declarat că apariţia de noi tulpini înseamnă că guvernul „trebuie să meargă mai departe”, cu restricţiile sale de călătorie.
 
Guvernul declară că a încheiat acorduri cu 16 hoteluri până acum, oferind 4.963 de camere pentru noul sistem de carantină, cu încă 58.000 de camere în standby.
 
"Regulile care intră în vigoare astăzi vor consolida sistemul de carantină şi vor oferi un alt nivel de securitate împotriva noilor tulpinila frontieră", a spus Hancock.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici