Guvernul britanic va supune din nou la vot în Parlament acordul de Brexit, până cel târziu pe data de 20 martie

Guvernul Marii Britanii va depune, joi, o moţiune în Parlamentul britanic ce prevede organizarea unui nou vot pe tema acordului de Brexit până cel târziu pe data de 20 martie, a anunţat John Bercow, preşedintele Camerei Comunelor, relatează cotidianul The Guardian.

755 afișări
Imaginea articolului Guvernul britanic va supune din nou la vot în Parlament acordul de Brexit, până cel târziu pe data de 20 martie

Guvernul britanic va supune din nou la vot în Parlament acordul de Brexit, până cel târziu pe data de 20 martie

Potrivit textului moţiunii citite de Bercow, în cazul în care un acord este adoptat până la data respectivă, atunci Guvernul de la Londra va încerca să obţină amânarea ieşirii din Uniunea Europeană până pe 30 iunie.

Pe de altă parte, în cazul în care un acord nu este aprobat până la data respectivă, atunci Guvernul va cere o amânare pe termen lung a ieşirii din UE, astfel că Marea Britanie va fi obligată să participe la alegerile europarlamentare de la finalul lunii mai.

Bercow a subliniat că moţiunea poate fi modificată prin amendamente.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici