Guvernul Germaniei avertizează că timpul este scurt în negocierile Uniunii Europene cu Marea Britanie pe tema Brexit

Timpul este foarte scurt în negocierile Uniunii Europene cu Marea Britanie pe tema Brexit, afirmă Michael Roth, secretar de stat pentru Afaceri Europene în Ministerul german de Externe, avertizând că nu poate fi exclusă nicio posibilitate, informează cotidianul Financial Times.

290 afișări
Imaginea articolului Guvernul Germaniei avertizează că timpul este scurt în negocierile Uniunii Europene cu Marea Britanie pe tema Brexit

Guvernul Germaniei avertizează că timpul este scurt în negocierile Uniunii Europene cu Marea Britanie pe tema Brexit

"Eu voi rămâne optimist, dar este greu să fii optimist în aceste vremuri pline de provocări. Nu putem exclude nicio posibilitate în acest moment", a declarat Michael Roth.

"Timpul se scurge. De aceea, sunt puţin preocupat", a subliniat oficialul german.

Michael Roth a evidenţiat necesitatea ajungerii la un acord pe tema Brexit în următoarele trei luni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici