Guvernul Italiei va decide pe 26 septembrie data referendumului privind reformele constiutuţionale

Guvernul italian se va reuni pe 26 septembrie pentru a decide data la care ar urma să fie organizat referendumul naţional privind reformele constiutuţionale propuse de guvern şi care au fost aprobate şi de Parlament, a declarat premierul Matteo Renzi, citat de Reuters online.

201 afișări
Imaginea articolului Guvernul Italiei va decide pe 26 septembrie data referendumului privind reformele constiutuţionale

Guvernul Italiei va decide pe 26 septembrie data referendumului privind reformele constiutuţionale (Imagine AFP)

Anterior, Renzi a declarat că referendumul ar urma să aibă loc între 15 noiembrie şi 5 decembrie.

Viitorul Cabinetului Renzi ar putea depinde de rezultatul referendumului privind reformele constiutuţionale care au drept scop să reducă rolul Senatului şi să ţină în frâu administraţiile regionale.

Sondajele de opinie sugerează un rezultat strâns în cazul referendumului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici