Haos la Londra. Celebrul Tower Bridge s-a blocat în timp ce era suspendat

  • A fost haos la Londra după ce Tower Bridge a rămas blocat în timp ce era suspendat.
  • Traficul a fost blocat.
  • O problemă a sistemului hidraulic al podului a fost de vină.
1816 afișări
Imaginea articolului Haos la Londra. Celebrul Tower Bridge s-a blocat în timp ce era suspendat

Profimedia

Cu siguranţă nu ai fi vrut să te afli în trafic în zona celebrului Tower Bridge din Londra, podul de peste Tamisa. Acesta s-a blocat în timp ce avea cele două braţe ridicate, sâmbătă, creând haos în trafic şi lăsând martorii uimiţi de cele văzute, scrie AP
 
Podul se ridicase sâmbătă pentru a permite unor nave să treacă pe Tamisa, dar cele două jumătăţi au rămas suspendate şi nu au mai putut fi coborâte. 
Poliţia a anunţat puţin după ora 17.00 că podul a fost închis, fiind redeschis o oră mai târziu circulaţiei pietonilor. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici