Hassan Nasrallah îndeamnă ţările musulmane să ofere armament militanţilor din Fâşia Gaza

Hassan Nasrallah, liderul mişcării şiite libaneze Hezbollah, a îndemnat vineri ţările arabe şi musulmane să ofere armament grupurilor palestiniene de "rezistenţă" din Fâşia Gaza.

233 afișări
Imaginea articolului Hassan Nasrallah îndeamnă ţările musulmane să ofere armament militanţilor din Fâşia Gaza

Hassan Nasrallah îndeamnă ţările musulmane să ofere armament militanţilor din Fâşia Gaza (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îndemnăm guvernele arabe şi islamice să ofere sprijin politic, moral, mediatic şi în materie de armament, fiecare după propriile capacităţi", a declarat Hassan Nasrallah cu ocazia "Zilei Ierusalimului", consacrată anul acesta solidarităţii cu Fâşia Gaza, unde peste 800 de persoane au murit în confruntările dintre militanţi Hamas şi armata israeliană.

"Mişcarea Hezbollah este şi rămâne permament alături de poporul palestinian şi de rezistenţa palestiniană", a subliniat Nasrallah.

"Oferim palestinienilor orice formă de susţinere; victoria sau înfrângerea voastră sunt şi ale noastre", a insistat liderul organizaţiei teroriste şiite activă în sudul Libanului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici