Herman Van Rompuy: UE va semna până în toamnă acordul de asociere cu Republica Moldova

Uniunea Europeană va semna până în toamna anului 2014 acordurile de asociere cu Republica Moldova şi Georgia, parafate în noiembrie 2013, a anunţat, marţi, Herman Van Rompuy, preşedintele Consiliului European, cu ocazia summitului UE-Rusia, desfăşurat la Bruxelles.

397 afișări
Imaginea articolului Herman Van Rompuy: UE va semna până în toamnă acordul de asociere cu Republica Moldova

Herman Van Rompuy: UE va semna până în toamnă acordul de asociere cu Republica Moldova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Republica Moldova şi Georgia au parafat acordurile de asociere cu Uniunea Europeană cu ocazia summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius.

Ministrul suedez de Externe, Carl Bildt, declara sâmbătă, cu ocazia Forumului Economic Mondial de la Davos, că Georgia va semna acordul de asociere cu UE până în august. Declaraţia a fost făcută după întrevederea cu premierul georgian, Irakli Garibaşvili.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici