Hillary Clinton despre modul cum Donald Trump a gestionat criza coronavirusului: „Aş fi făcut o treabă mai bună”

  • Hillary Clinton l-a criticat pe preşedintele Donald Trump într-un interviu publicat vineri, relatează CNN.
  • Aspectul principal invocat este gestionare crizei coronavirusului
  • Hillary Clinton a spus că ea - în calitate de preşedinte - ar fi făcut o treabă mai bună în tratarea pandemiei.
354 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton despre modul cum Donald Trump a gestionat criza coronavirusului: „Aş fi făcut o treabă mai bună”

Sunt sigură că s-ar fi putut face o treaba mai bună, salvând vieţi şi modelând un comportament mai bun şi mai responsabil", a declarat Clinton în cadrul podcast-ul "Awards Chatter" al Hollywood Reporter. "Ştiu că aş fi făcut o treabă mai bună."

Clinton a spus că este „frustrant să fii pe margine în timpul unei pandemii”, adăugând că încearcă să-şi facă partea aducând atenţie asupra subiectului şi strângând fonduri, dar simte că ar putea face mai mult.

Pandemia de coronavirus a dominat ultimele patru luni viaţă politică din SUA, inclusiv modificând fiecăre aspect al campaniei prezidenţiale. Campania lui Trump a întâmpinat probleme în faţa pandemiei şi a crizei economice pe care a provocat-o. Peste 2,7 milioane de cazuri de Covid-19 au fost confirmate în Statele Unite şi peste 128.000 de americani au murit.

Fostul secretar de stat şi candidat la preşedinţia din partea Democraţilor în 2016 nu şi-a ascuns dispreţul faţă de Trump pe tot parcursul interviului, numindu-l „un vânzător de scoruri” şi sugerând că ţara are acum o privire mai bună despre ce înseamnă să ai un preşedinte care nu este nu sunt pregătit.

Clinton a spus că nu va mai candida pentru cea mai înaltă funcţie- „Nu în condiţiile actuale”

La întrebarea dacă crede că l-ar învinge Trump dacă ar candida împotriva lui în 2020. Ea a răspuns răspicat "Da"

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici