Hollande îşi exprimă îngrijorarea faţă de conflictul din Ucraina

François Hollande, preşedintele Franţei, şi-a exprimat îngrijorarea privind intensificarea tensiunilor din estul Ucrainei în faţa omologului său din Rusia, Vladimir Putin, informează site-ul publicaţiei Le Figaro.

498 afișări
Imaginea articolului Hollande îşi exprimă îngrijorarea faţă de conflictul din Ucraina

Hollande îşi exprimă îngrijorarea faţă de conflictul din Ucraina

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, şi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au discutat marţi cu preşedintele rus, Vladimir Putin, în cadrul unei teleconferinţe.

Această întrunire a avut scopul de a discuta situaţia actuală a Ucrainei şi numărul tot mai mare de încălcări a armistiţiului din estul teritoriului ucrainean.

Francois Hollande a reiterat faptul că Franţa nu recunoaşte anexarea Crimeei la teritoriul rus.

Cancelarul german acţionează împreună cu preşedintele francez Francois Hollande pentru a convinge Ucraina şi Rusia să pună în aplicare armistiţiul de la Minsk, în pofida numeroaselor obstacole.

În luna iunie, Uniunea Europeană a prelungit sancţiunile impuse Rusiei în domeniile energetic, financiar şi al apărării până la finalul lunii ianuarie a anului viitor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici