Hollande şi Merkel au mers în Piaţa Republicii din Paris, aducând omagiu victimelor atentatelor - VIDEO

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, şi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-au deplasat împreună, miercuri seară, în Piaţa Republicii din Paris pentru a le aduce omagiu celor 130 de persoane ucise în atacurile teroriste din 13-14 noiembrie, relatează Le Figaro.

1201 afișări
Imaginea articolului Hollande şi Merkel au mers în Piaţa Republicii din Paris, aducând omagiu victimelor atentatelor - VIDEO

Hollande şi Merkel au mers în Piaţa Republicii din Paris, aducând omagiu victimelor atentatelor (Imagine: lepoint.fr/AFP)

Cei doi lideri au păstrat un moment de reculegere în zona în care sunt aprinse lumânări şi sunt depuse coroane de flori. Piaţa Republicii este situată în apropierea zonelor în care au avut loc atentatele din Paris.

În acest loc au avut loc o serie de manifestaţii de solidaritate după atacurile islamiste din ianuarie, soldate cu 17 morţi.

După întrevederea cu Angela Merkel, François Hollande a reiterat intenţia de a distruge reţeaua teroristă Stat Islamic.

Merkel a anunţat că Franţa se va implica mai mult în operaţiuni externe, inclusiv în Mali, pentru a oferi susţinere Franţei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici