Hollande şi Merkel insistă pentru aplicarea în totalitate a Acordului de la Minsk

Preşedintele Franţei, François Hollande, şi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au pledat vineri, la Paris, pentru aplicarea "în totalitate" a conţinutului Acordului de la Minsk care prevede încetarea ostilităţilor în estul Ucrainei, potrivit France3.

263 afișări
Imaginea articolului Hollande şi Merkel insistă pentru aplicarea în totalitate a Acordului de la Minsk

Angela Merkel, Francois Hollande (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

"Armistiţiul a fost încălcat de câteva ori; trebuie respectat în totalitate, pe întreaga linie a frontului", a declarat François Hollande într-o conferinţă de presă organizată împreună cu Angela Merkel.

François Hollande nu a putut confirma informaţiile anunţate de Administraţia de la Kiev privind intrarea vineri în Ucraina a 20 de tancuri ruse.

Luptele continuă în estul Ucrainei în pofida armistiţiului stabilit de Rusia, Ucraina, Franţa şi Germania.

Conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit în martie 2014, s-a soldat, potrivit estimărilor, cu peste 5.400 de morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici