Hosni Mubarak este depresiv şi are nevoie de un psiholog

Preşedintele egiptean înlăturat de la putere Hosni Mubarak, aflat în arest preventiv în spital, este depresiv şi are nevoie de supravegherea unui psiholog, a declarat sâmbătă o sursă medicală citată de agenţia oficială Mena.

224 afișări
Imaginea articolului Hosni Mubarak este depresiv şi are nevoie de un psiholog

Hosni Mubarak este depresiv şi are nevoie de un psiholog (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul preşedinte, în vârstă de 83 de ani, este spitalizat la Sharm el-Sheikh, pe litoralul Mării Roşii, de luna trecută, în urma unei crize cardiace suferite în timpul unui interogatoriu.

Mubarak face obiectul unei anchete privind originea averii sale, precum şi privind reprimarea mişcării populare împotriva regimului său în ianuarie şi februarie, soldată cu peste 800 de morţi.

Transferul lui în închisoare în aşteptarea unui eventual proces este condiţionată de evoluţia stării sale de sănătate.

Mena citează un medic de la spitalul din Sharm el-Sheikh, care asigură că "starea sa mentală este proastă" şi "are nevoie de un psiholog".

Justiţia egipteană a declarat miercuri că o echipă de cardiologi urmează să evalueze starea de sănătate a lui Mubarak pentru a stabili dacă acesta poate fi transferat la închisoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici