Iaţeniuk: Ucraina este pregătită să încredinţeze Olandei ancheta asupra prăbuşirii MH17

Ucraina este pregătită să încredinţeze Olandei coordonarea anchetei internaţionale cu privire la prăbuşirea avionului malaysian, doborât probabil de o rachetă, "ţara care a suferit cel mai mult", a declarat luni premierul Arseni Iaţeniuk.

285 afișări
Imaginea articolului Iaţeniuk: Ucraina este pregătită să încredinţeze Olandei ancheta asupra prăbuşirii MH17

Arseni Iaţeniuk (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am găsit 272 de cadavre, 251 sunt deja în trenul (cu sistem de) refrigerare (...). Suntem pregătiţi să trimitem toate cadavrele la Amsterdam" în vederea procedării la autopsiere şi în vederea efectuării expertizelor independente necesare, a adăugat Iaţeniuk într-o conferinţă de presă.

Un tren cu cinci vagoane, prevăzute cu sistem de refrigerare, în care se află cadavre ale victimelor prăbuşirii, staţiona luni dimineaţa la Torez, nu departe de locul prăbuşirii, a constat un jurnalist AFP. Dintre cele 298 de victime, 193 sunt olandezi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici