Igor Dodon, în topul preferinţelor cetăţenilor Republicii Moldova- sondaj

Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, este politicianul care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor moldoveni, arată datele unui sondaj publicat, vineri, de International Republican Institute, relatează site-ul Unimedia.info.

4586 afișări
Imaginea articolului Igor Dodon, în topul preferinţelor cetăţenilor Republicii Moldova- sondaj

Igor Dodon, în topul preferinţelor cetăţenilor Republicii Moldova- sondaj

Potrivit sondajului, Dodon se bucură de încrederea a 31% dintre cetăţenii Republicii Moldova. Acesta este urmat de Maia Sandu, liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), care se bucură de încrederea a 16% dintre moldoveni. Pe locul al treilea se clasează Andrei Năstase, preşedintele Platformei Civice Demnitate şi Adevăr şi candidat pentru Primăria Chişinăului, care este creditat de 8% dintre cetăţenii Republicii Moldova.

În premierul Pavel Filip au încredere doar 6% dintre cetăţeni, iar în fostul preşedinte comunist Vladimir Voronin doar 4%.

Sondajul a fost efectuat în perioada 7 februarie-7 martie, iar marja de eroare este de +/- 2.5%.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici