Igor Dodon şi Renato Usatîi s-au întâlnit la Moscova pentru de a discuta despre alegerile locale

Igor Dodon, liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) şi Renato Ustaîi, liderul partidului Partidul Nostru, s-au întâlnit luni la Moscova pentru a discuta despre alegerile locale, relatează PRO TV Chişinău.

305 afișări
Imaginea articolului Igor Dodon şi Renato Usatîi s-au întâlnit la Moscova pentru de a discuta despre alegerile locale

Igor Dodon şi Renato Usatîi s-au întâlnit la Moscova pentru de a discuta despre alegerile locale (Imagine: facebook)

Cei doi au publicat o fotografie pe Facebook în care apar stând la o masă şi care este însoţită de mesajul: "Suntem gata pentru alegerile din iunie".

Usatîi a declarat însă pentru PRO TV că deocamdată cele două formaţiuni nu colaborează. "Vom merge separat în alegeri", a adăugat el, menţionând că intenţionează să se întoarcă în curând in Republica Moldova.

La rândul său, Dodon ca declarat că nu poate spune deocamdată dacă cele două formaţiuni vor avea un singur candidat pentru primăria Chişinăului, dar a afirmat că cele două partide vor colabora în campania pentru alegerile locale.

Renato Usatîi se află la Moscova, unde a plecat înaintea alegerilor parlamentare din 30 noiembrie, când formaţiunea sa a fost exclusă din cursa electorală. Atât Dodon, cât şi Usatîi militează deschis pentru apropierea de Rusia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici