Imagini apocaliptice în Australia: cerul e roşu sângeriu deasupra oraşului Eden. Pompierii spun că au avut cele mai grele 24 de ore de la începerea incendiilor | GALERIE FOTO

Imagini desprinse parcă dintr-o altă dimensiune au fost surprinse în sud-estul Australiei. Cerul şi-a schimbat culoarea în roşu aprins din cauza incendiilor care devastează regiunea, potrivit CNN.

4213 afișări
Imaginea articolului Imagini apocaliptice în Australia: cerul e roşu sângeriu deasupra oraşului Eden. Pompierii spun că au avut cele mai grele 24 de ore de la începerea incendiilor | GALERIE FOTO

FOTO | Imagini apocaliptice în Australia: cerul e roşu sângeriu deasupra oraşului Eden. Pompierii spun că au avut cele mai grele 24 de ore de la începerea incendiilor

Fotografia a fost realizată în regiunea Pambula, statul New South Wales, notează CNN. Pe o suprafaţă de 30 de kilometri, cerul roşu „s-a aşezat” deasupra oraşului Eden. Pompierii se luptă cu incendiile devastatoare şi spun că ultimele 24 de ore au fost cele mai grele pe care le-au avut până acum.

Ieri, trei incendii de vegetaţie s-au unit şi au format unul uriaş pe o suprafaţă de dimensiunea cartierului Manhattan din New York în statul australian Victoria, iar pompierii se confruntă cu ceea ce pare a fi cea mai catastrofală zi din acest sezon al dezastrelor de acest tip, potrivit cnn.com.

sursa foto: cnn.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici