Imagini rare cu Kim Jong-il evidenţiază asemănarea liderului actual de la Phenian, Kim Jong-un, cu tatăl său - FOTO, VIDEO

Televiziunea de stat nord-coreeană a făcut publice imagini video rare cu fostul lider de la Phenian, Kim Jong-il, în timp ce făcea o inspecţie la postul TV public.

4356 afișări
Imaginea articolului Imagini rare cu Kim Jong-il evidenţiază asemănarea liderului actual de la Phenian, Kim Jong-un, cu tatăl său - FOTO, VIDEO

Kim Jong-il (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imaginile datează din anii '80 şi evidenţiază asemănarea actualului lider al Coreei de Nord, Kim Jong-un, cu tatăl său, potrivit dailymail.co.uk.

În clipul video, Kim Jong-il este surprins făcând turul televiziunii şi discutând cu prezentatorii şi cu echipa de producţie.

Clipul este filmat HD (high-definition), spre deosebire de altele cu Kim Jong-il, şi este cel mai clar în care apare fostul lider nord-coreean înainte de preluarea puterii.

Televiziunea nord-coreeană nu a mai difuzat clipuri high-definition din anii '80, perioada din care datează şi această filmare.

Actualmente, de trecerea de la SD (standard definition) la HD nu se bucură decât o mică parte dintre nord-coreeni.

Kim Jong-il a preluat puterea în Coreea de Nord în anul 1994 şi a condus regimul stalinist de la Phenian până în anul 2011, atunci când a decedat. Puterea a fost preluată atunci de fiul său cel mic, Kim Jong-un, actualul lider nord-coreean.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici