IMAGINI trucate cu un bombardier şi un portavion ale SUA în flăcări, date publicităţii de Coreea de Nord

Site-ul oficial de propagandă al Republicii Populare Democrate Coreene, DPRK Today, prezintă rachetele Pukguksong lovind cu succes tehnica de luptă americană, atât în imagini statice, cât şi mici filme video, scrie Korea Times.

5153 afișări
Imaginea articolului IMAGINI trucate cu un bombardier şi un portavion ale SUA în flăcări, date publicităţii de Coreea de Nord

La doar câteva ore de la survolul american în peninsulă, Coreea de Nord a lansat fotografii cu un bombardier B-1B american, sub atac, precum şi cu un portavion US Force lovit de rachetele Phenianului.

Din fericire, este vorba de trucaje penibile menite să ridice moralul nord-coreenilor şi să mângâie orgoliul măreţului lider.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici