Imaginile groazei după cutremur, în Izmir, Turcia: Un ministru turc vorbeşte cu o persoană prinsă sub dărâmături/ Medicii aşteaptă victimele, aliniaţi în faţa spitalului

Bekir Pakdemirli, ministrul turc al Agriculturii şi Silviculturii, a fost filmat în timp ce vorbeşte la telefon cu o persoană rănită aflată sub dărâmăturile unei clădiri din Izmir.

1683 afișări
Imaginea articolului Imaginile groazei după cutremur, în Izmir, Turcia: Un ministru turc vorbeşte cu o persoană prinsă sub dărâmături/ Medicii aşteaptă victimele, aliniaţi în faţa spitalului

Imaginile groazei după cutremur, în Izmir, Turcia: Un ministru turc a fost sunat de o persoană prinsă între dărâmături

UPDATE 22.00 În timp ce se lasă seara, iar operaţiunile de salvare se intensifică, medicii de la un spital din Izmir aşteaptă aliniaţi să intervină, sperând să fie scoşi cât mai mulţi oameni dintre dărâmături pentru a le acorda primul ajutor.

 

 

Imaginile cu ministrul turc au fost postate pe Instagram

Ministrul Agriculturii şi Silviculturii, Bekir Pakdemirli, aflat în Izmir, este filmat în timp ce vorbeşte la telefon cu persoana rănită. În difuzor se aude glasul speriat al acesteia, după datele furnizate de presă, glasul era al unei femei pe nume Buse.

„O să dăm la o parte unul dintre blocurile care sunt în faţa ta. Stai liniştită, sperăm să te găsim. Auzi vreun sunet, Buse? Auzi vreun zgomot la picioarele tale?”, o întreabă ministrul. 

În timp ce Buse, sub dărâmături, spune: "Dă-le drumul la câini...", ministrul Pakdemirli îi răspunde: "Buse, vreau să-ţi menţin moralul ridicat. Ai răbdare ..."

 

 

Alte imagini postate pe reţelele de socializare

 

 

 

Un cutremur puternic de suprafaţă, cu magnitudinea revizuită de 6,6 pe scara Richter, a lovit coasta Mării Egee a Turciei, la nord de insula Samos, din Grecia.
Turcia: Cel puţin şase morţi şi 416 de răniţi în urma cutremurului. Mai mulţi oameni sunt prinşi între dărâmături, în Izmir, unde s-au prăbuşit 20 de clădiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
turcia,
izmir

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici