Imigrant ascuns într-o valiză, depistat la graniţa Italiei cu Elveţia

Autorităţile elveţiene au depistat un imigrant eritreean în timp ce încerca să ajungă ilegal cu trenul spre Marea Britanie ascuns într-o valiză, informează presa internaţională.

322 afișări
Imaginea articolului Imigrant ascuns într-o valiză, depistat la graniţa Italiei cu Elveţia

Imigrant ascuns într-o valiză, depistat la graniţa Italiei cu Elveţia

Imigrantul, care are în jur de 20 de ani şi înălţimea de 1,82 m, a fost găsit într-o valiză. Pasagerii trenului au alertat autorităţile elveţiene după ce atenţia le-a fost atrasă de zgomotele produse de omul din interiorul geamantanului.

Potrivit declaraţiilor, valiza a fost urcată în tren din oraşul Milano, fiind însoţită de un alt imigrant. Cei doi cetăţeni eritreeni nu aveau asupra lor nici un de act de identitate. După 45 de minute de la urcarea în tren, tânărul eritreean nu a mai putut suporta să stea înghesuit în valiză şi a început să facă zgomote.

Autorităţile elveţiene au declarat că deţineau deja informaţii în privinţa traversării frauduloase a celor doi imigranţi şi intenţionau oprirea trenului, chiar şi în situaţia în care pasagerii nu ar fi alertat poliţia de frontieră.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici