Imigranţi care urmau să fie deportaţi au ajuns la spital, în Austria, după ce au dat foc la saltele din celulă

Şase imigranţi au fost spitalizaţi cu răni grave după ce au dat foc la saltele şi mobilierul din celula în care închişi, aceştia lăsând un mesaj comun de adio în care îşi exprimau neliniştile în legătură cu deportarea lor, a anunţat Poliţia din Austria, informează site-ul agenţiei Associated Press.

495 afișări
Imaginea articolului Imigranţi care urmau să fie deportaţi au ajuns la spital, în Austria, după ce au dat foc la saltele din celulă

Imigranţi care urmau să fie deportaţi au ajuns la spital, în Austria, după ce au dat foc la saltele din celulă

Potrivit autorităţilor, imigranţii, cinci afgani şi un iranian, au încercat vineri noapte să blocheze uşa celulei, însă poliţiştii au reuşit să intre cu forţa şi să stingă incendiul.

Aproximativ 70 de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul.

Victimele, cu vârste între 18 şi 31 de ani, sunt la terapie intensivă, iar alte 14 persoane, inclusiv câţiva poliţişti, au primit îngrijiri medicale pentru intoxicaţie cu fum.

Nu este clar dacă cei şase au intenţionat să se sinucidă sau au provocat incendiul în semn de protest.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici