Împuşcături la Times Square. Trei persoane au fost rănite, printre care şi un copil de 4 ani FOTO

  • Trei persoane au fost rănite, inclusiv o fetiţă de patru ani.
  • Acestea au fost împuşcate în picioare, la New York, în Times Square.
  • Poliţia anunţă că au un suspect.
1831 afișări
Imaginea articolului Împuşcături la Times Square. Trei persoane au fost rănite, printre care şi un copil de 4 ani FOTO

FOTO Profimedia

Dermot Shea, reprezentant al poliţiei din Ney York, a precizat că incidentul a avut loc în timpul unei dispute în care nu erau implicate cele trei victime, conform Reuters.
 
Fetiţa de patru ani era prin trecere în Times Square, împreună cu familia sa, din Brooklyn, pentru a cumpăra jucării. Între fetiţă şi celelalte două victime – o turistă în vârstă de 23 de ani din Rhode Island şi o femeie de 43 de ani din New Jersey – nu există vreo legătură. De asemenea, cele trei nu au avut vreo implicare în disputa în urma căreia au fost rănite. 
 
Fetiţa şi tânăra de 23 de ani au fost împuşcate în picior, iar femeia de 43 de ani a fost rănită la laba piciorului. Cele trei au fost spitalizate. 
 
Se pare că toate trei victimele erau doar în trecere”, a spus şeful poliţiei, precizând totodată că există un suspect şi că este în derulare o investigaţie, dar şi că, momentan, nu există indicii cu privire la contextul disputei, care ar fi izbucnit între “două, până la patru persoane”.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici