În plin proces cu tatăl său, Britney Spears a fugit cu iubitul în Hawaii

  • Britney Spears a fugit împreună cu iubitul Sam Asghari în Hawaii.
  • Cuplul a zburat cu un avion privat pentru o escapadă romantică în doi.
  • Artista a vorbit în timpul audierilor despre trauma trăită timp de 13 ani.
742 afișări
Imaginea articolului În plin proces cu tatăl său, Britney Spears a fugit cu iubitul în Hawaii

Britney Spears a fugit împreună cu iubitul Sam Asghari în Hawaii. Artista a fost fotografiată în vacanţă, la doar o zi după audierea în procesul ce vizează anularea tutelei sale judiciare.

Cuplul a zburat cu un avion privat către o escapade romantică în doi. Cântăreaţa, în vârstă de 39 de ani, părea să aibă o stare de spirit optimistă.

Însă, în timpul procesului, Britney a vorbit despre trauma trăită timp de 13 ani. Tatăl ei şi un grup de avocaţi au decis ce contracte să ia, au trimis-o la psihiatru şi au forţat-o să ia pastile anticoncepţionale.

Zona Hawaii nu este sigură, din punct de vedere sanitar.

Oficialii din sănătatea din Hawaii au declarat vineri că varianta Delta mai transmisibilă şi potenţial mai dăunătoare a COVID-19 a fost detectată în toate cele patru mari localităţi ale statului.

Departamentul de Sănătate al statului a găsit până acum 13 cazuri ale variantei Delta. Cazurile provin de la persoane supuse testării în perioada 31 mai - 10 iunie.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici