Încă o ţară îşi retrage o parte din efectivele militare din Irak

Spania a retras o parte din efectivele militare staţionate în Irak, pe fondul îngrijorărilor privind securitatea în regiune, a informat miercuri vicepremierul spaniol Carmen Calvo, relatează site-ul agenţiei Reuters.

2078 afișări
Imaginea articolului Încă o ţară îşi retrage o parte din efectivele militare din Irak

Sursa FOTO: Profimedia Images

"Cei care se aflau într-o poziţie mai riscantă au plecat în Kuweit", a declarat Calvo.

Decizia a fost luată după ce NATO au informat că va suspenda operaţiunile de antrenare a forţelor de securitatea irakiene.

Germania şi Canada au anunţat de asemenea retragerea militarilor din Irak, în timp ce Franţa a informat că în momentul de faţă nu are în plan adoptarea unor măsuri similare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici