Încă patru ţări din Uniunea Europeană, pe lista roşie a Covid

  • Centrul European de Prevenire şi Control al Bolilor (ECDC) a decis să plaseze alte patru ţări pe lista roşie a Covid
  • Olanda, Islanda, Danemarca şi Ungaria înregistrează din ce în ce mai multe noi cazuri de Covid
  • Danemarca a înregistrat cel mai mare număr de noi cazuri în ultimele patru luni
5802 afișări
Imaginea articolului Încă patru ţări din Uniunea Europeană, pe lista roşie a Covid

Încă patru ţări din Uniunea Europeană, pe lista roşie a Covid

Olanda, Islanda, Danemarca şi Ungaria au fost adăugate pe lista roşie a noului coronavirus. Acest lucru înseamnă că aceste state europene au trecut pragul de 120 de îmbolnăviri de COVID-19 la 100.000 de locuitori, în ultimele două săptămâni.

Olanda a înregistrat peste 2.900 de noi îmbolnăviri în ultimele 24 de ore şi a introdus o serie de măsuri suplimentare pentru a combate un al doilea val, inclusiv închiderea tuturor barurilor şi restaurantelor la orele 22:00.

Islanda a raportat peste 80 de noi cazuri de Covid în weekend.

Având în vedere populaţia redusă a ţării, chiar şi cea mai mică creştere a îmbolnăvirilor poate avea un impact semnificativ asupra ratei de infecţie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici