Încă un accident grav la Marea Moartă: Cel puţin şase morţi după ce un microbuz a fost lovit de un camion | VIDEO

Cel puţin şase persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite, unele fiind în stare gravă, după ce un microbuz s-a lovit frontal cu un camion, duminică, în Cisiordania, pe Valea Râului Iordan, informează site-ul cotidianului Times of Israel.

2998 afișări
Imaginea articolului Încă un accident grav la Marea Moartă: Cel puţin şase morţi după ce un microbuz a fost lovit de un camion | VIDEO

Încă un accident grav la Marea Moartă: Cel puţin şase morţi după ce un microbuz a fost lovit de un camion | VIDEO

ATENŢIE! Imagini cu impact emoţional

Accidentul a avut loc pe Drumul 90, pe Valea Iordanului. În urmă cu câteva zile, pe aceeaşi şosea, în zona litoralului Mării Moarte, s-a produs un alt accident rutier grav.

Accidentul de duminică s-a produs în apropierea zonei Petzael, în Cisiordania. Un microbuz a intrat în coliziune frontală cu un camion. Cel puţin şase persoane au murit, iar cinci au fost rănite, patru fiind în stare gravă, anunţă autorităţile israeliene. Victimele sunt palestinieni care erau transportaţi cu microbuzul spre locurile de muncă.

În urmă cu câteva zile, tot pe Drumul 90, opt persoane au murit după ce un microbuz s-a lovit cu un vehicul de teren, în apropierea litoralului Mării Moarte, în partea israeliană.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici