BREAKING NEWS  Încă un cutremur de peste 7,5 grade pe scara Richter a lovit centrul Turciei

Un nou cutremur devastator a lovit centrul Turciei, dar publicaţiile, instituţiile şi aplicaţiile de cutremure se contrazic la magnitudinea şi epicentrul noului seism.

4892 afișări
Imaginea articolului Încă un cutremur de peste 7,5 grade pe scara Richter a lovit centrul Turciei

Mediafax Foto

SkyNews raportează că a fost un nou cutremur de 7,5 grade în centrul Turciei.

Aplicaţia myearthquakealerts.com a dat notificări abonaţilor că a fost un cutremur de 7,7 grade a avut loc în Ekinozu, urmat de alte două cutremure -5,8 în Doğanşehir, 5,6 în Malatya. 

CNN transmite că la ora 13.25, s-a produs un alt cutremur foarte puternic şi a fost resimţit în mai multe provincii din Turcia.

Intensitatea cutremurului a fost din nou măsurată ca fiind mai mare de 7, potrivit CNN din Turcia.

Intensitatea cutremurului a fost înregistrată ca fiind de 7,8 conform datelor de la European Seismology, iar epicentrul a fost înregistrat în districtul Elbistan din Kahramanmaraş.

Potrivit The Guardian, al doilea cutremur mare Turcia şi Siria la mai puţin de 12 ore după primul

Turcia raportează că un al doilea cutremur masiv în mai puţin de 12 ore a lovit sud-estul ţării. Presa de stat din Siria a mai spus că Damascul a fost afectat de cel mai recent cutremur mare, deşi detaliile rămân limitate.

Centrul Seismologic Mediteranean European (EMSC) a declarat că datele preliminare au arătat că seismul a măsurat 7,7 grade pe scara Richter şi a fost la 67 km (42 mile) nord-nord-est de Kahramanmaraş, Turcia, la o adâncime de 2 km. Autoritatea de gestionare a dezastrelor şi a situaţiilor de urgenţă din Turcia a declarat că este puţin mai mică, la 7,6 grade şi la o adâncime mai mare.

 

BBC transmite că al doilea cutremur a lovit sud-estul Turciei.

Un al doilea cutremur a avut loc în sud-estul Turciei, cu epicentrul în apropierea oraşului Kahramanmaras, potrivit rapoartelor.

US Geological Survey a declarat că a măsurat puterea cutremurului la 7,5 grade.

Vă vom aduce mai multe detalii despre asta când le vom avea, transmite BBC. 

 

Într-o transmisiune în direct de către o televiziune turcă au fost surprinse prăbuşirea altor clădiri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici