Încă un medic din Rusia a căzut în gol de la fereastra unui spital. Autorităţile au catalogat decesul drept un „accident tragic”

  • Un al doilea medic a căzut în gol de la fereastra unui spital din Rusia în decurs de o săptămână
  • Sistemul local de sănătate continuă să se lupte cu pandemia de coronavirus
  • Autorităţile au catalogat decesul cadrului medical drept un „accident tragic”, scrie Moscow Times.
5627 afișări
Imaginea articolului Încă un medic din Rusia a căzut în gol de la fereastra unui spital. Autorităţile au catalogat decesul drept un „accident tragic”

Al doilea medic din Rusia îşi pierde viaţa după ce a căzut în gol de la fereastra unui spital

Natalia Lebedeva, ofiţerul şef EMS la un centru de pregătire pentru cosmonauţi din afara Moscovei, a murit vineri căzând în gol de la fereastra unei camere a spitalului unde a fost plasată cu simptome Covid-19 la începutul săptămânii trecute.

"Natalia Lebedeva a murit în mod tragic într-un accident din 24 aprilie", a anunţat luni Agenţia Federală Micro-Biologică (FMBA).

FMBA a transmis că investighează moartea sa împreună alături de Comitetul de investigaţii din Rusia, care anchetează crime majore.

Rapoartele neconfirmate care îi citează pe colegii ei au sugerat că Lebedeva ar fi putut să-şi pună capăt vieţii după ce s-a confruntat cu acuzaţii de răspândire a Covid-19 printre personalul medical al centrului de instruire la carev lucra. Lebedeva ar fi contractat Covid-19 de la colegii de la Star City pe care i-a ajutat la spitalizare. 

Ştirea morţii lui Lebedeva vine la câteva zile după ce medicul şef al unui spital  COVID-19 din Siberia a căzut de la fereastra de la etajul cinci al spitalului în urma discuţiilor cu oficialii din domeniul sănătăţii. Se pare că Yelena Nepomnyashchaya, care s-a opus admiterii pacienţilor cu Covid-19 din cauza lipsei de echipament de protecţie şi a lipsei de instruire în rândul personalului, se află în stare critică.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici