Încă un suspect a fost arestat de autorităţile thailandeze în cazul atentatului din Bangkok

Încă un suspect a fost arestat de autorităţile thailandeze în cazul atentatului din Bangkok comis în urmă cu două săptămâni şi soldat cu moartea a 20 de persoane, informează site-ul agenţiei de presă Sky News.

74 afișări
Imaginea articolului Încă un suspect a fost arestat de autorităţile thailandeze în cazul atentatului din Bangkok

Încă un suspect a fost arestat de autorităţile thailandeze în cazul atentatului din Bangkok (Foto: Shutterstock / Mediafax Foto)

Premierul Thailandei, Prayuth Chan-ocha, a anunţat marţi că autorităţile thailandeze au arestat un al doilea suspect în cazul atentatului din Bangkok din data de 17 august. Cel de-al doilea suspect arestat este un cetăţean străin pe numele căruia autorităţile au emis mandat de arestare luni.

Chan-ocha a mai precizat că bărbatul a fost reţinut în provincia Sa Kaeo, situată la est de Bangkok, în apropierea frontierei cu Cambogia, fiind principalul suspect în cazul atentatului din Bangkok.

Sâmbătă, autorităţile au reţinut un alt suspect, tot cetăţean străin, în apartamentul său din Bangkok, unde au găsit materiale pentru fabricarea unei bombe.

Luni, autorităţile au mai emis un mandat de arestare pe numele unei femei, în vârstă de 26 de ani, cetăţean thailandez, pe numele de Wanna Suansun.

În urma atentatului cu bombă de la templul Erawan, din Bangkok, din data de 17 august, 20 de persoane au murit, majoritatea turişti, şi cel puţin alte 117 au fost rănite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici