Incendiile fac dezastru în Oregon. Sute de case au fost distruse şi doi oameni au murit

  • Guvernatorul a declarant că incendiile au distrus sute de case din Oregon
  • Autorităţile au declarat că au fost găsite două persoane moarte
  • Flăcările şi norii de fum au dus la închiderea autostrăzilor
312 afișări
Imaginea articolului Incendiile fac dezastru în Oregon. Sute de case au fost distruse şi doi oameni au murit

Incendiile fac dezastru în Oregon

Incendiile mortale suflate de vânt din nord-vestul Pacificului au făcut ravagii în Oregon. Guvernatorul statului, Kate Brown, a spus că s-ar putea să fie cea mai mare pierdere de vieţi omeneşti şi bunuri din cauza incendiilor din istoria statului.

Autorităţile declară că două persoane au fost găsite moarte într-un vehicul că se aşteaptă la mai multe decese cauzate de incendii.

Sute de case din Oregon au fost distruse de incendiile care se extind în continu, alimentate de vânturile puternice, a anunţat, miercuri, guvernatorul Kate Brown.

"Aceasta ar putea fi cea mai mare pierdere de vieţi şi bunuri umane din cauza incendiilor din istoria statului nostru", a spus Brown.

Zeci de mii de oameni sunt evacuaţi, pe măsură ce flăcările se extind.

"Condiţiile meteorologice nu ne ajută deloc", a spus Brown. „Vânturile continuă să alimenteze aceste incendii şi să le împingă spre oraşele noastre”.

În Oregon, cel puţin 14 incendii mari erau active, miercuri, potrivit Centrului Naţional de Pompieri (NIFC).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici