Incendiu într-un bloc din Statele Unite: Patru morţi, inclusiv doi copii. Un pompier a fost transportat la spital

Doi adulţi şi doi copii au murit luni într-un incendiu izbucnit într-o clădire de apartamente cu trei etaje din centrul statului american New Hampshire, relatează Associated Press, citând serviciul local de pompieri.

467 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Statele Unite: Patru morţi, inclusiv doi copii. Un pompier a fost transportat la spital

Incendiu într-un bloc din Statele Unite: Patru morţi, inclusiv doi copii. Un pompier a fost transportat la spital (Imagine: Andreea Balaurea/ Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a avut loc în estul oraşului Manchester, cel mai popular oraş al statului New Hampshire (vestul Statelor Unite), într-o zonă rezidenţială.

Primele două victime au fost declarate decedate pe loc de serviciile de intervenţie, iar alte două persoane au fost transportate la spital cu răni grave, unde au murit ulterior.

Serviciul de pompieri din Manchester a fost solicitat în zorii zilei de luni, iar când au ajuns la faţa locului, clădirea era cuprinsă de flăcări, focul extinzându-se rapid. Pompierii susţin că au scos primele două victime în mai puţin de un minut.

"Focul s-a extins atât de repede încât a trebuit să abandonăm misiunea şi să luăm furtunuri de apă rezistente pentru a putea avansa", a declarat directorul serviciului de pompieri, Mike Gamache, adăugând că, în 5-6 minute, au fost scoase şi celelalte două victime.

Un pompier a fost transportat la spital unde a primit asistenţă medicală pentru răni la nivelul piciorului.

Dintre cele 12 apartamente ale clădirii, şapte erau locuite. În total, 30 de persoane au fost evacuate.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a investiga cauza incendiului de luni.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici