Incendiu într-un IMOBIL din vestul Germaniei în care a murit o persoană şi alte 13 au fost rănite - VIDEO

Cel puţin o persoană a fost rănit, iar alte treisprezece au fost rănite, în urma unui incendiu care s-a produs într-un imobil de locuinţe din oraşul german Neunkirchen, informează agenţia de ştiri Dpa.

412 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un IMOBIL din vestul Germaniei în care a murit o persoană şi alte 13 au fost rănite - VIDEO

Un mort, 13 răniţi, în urma unui incendiu într-un imobil din vestul Germaniei

Incendiul, izbucnit în cursul zilei de duminică, s-a răspândit rapid în imobilul, care este parţial construit din lemn.

Unii locatari au sărit pe ferestre pentru a scăpa de flăcări, iar pompierii au evacuat mai mulţi locatari ai imobilului, inclusiv copii. Victimele nu au suferit răni grave, potrivit informaţiilor iniţiale. Identitatea persoanei decedate nu a fost încă stabilită.

Echipele de intervenţiei nu au putut încă intra în clădire, structura fiind considerată prea instabilă.

Autorităţile au iniţiat o anchetă pentru a stabili circumstanţele tragediei.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici