Incendiu la bordul unei nave norvegiene: Două persoane au murit, 12 au fost rănite şi sute de pasageri au fost evacuaţi

Două persoane au murit, aproximativ 12 au fost rănite şi sute de pasageri au fost evacuaţi joi, în urma unui incendiu izbucnit la bordul unei nave norvegiene, au anunţat serviciile de intervenţie.

180 afișări

"Două persoane care erau pe navă au murit", a declarat Borghild Eldoen, purtător de cuvânt al Centrului de coordonare a serviciilor de intervenţie din sudul Norvegiei.

"Douăsprezece persoane au primit îngrijiri medicale. Una dintre ele este în drum spre spitalul din Bergen", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Nava Nordlys, aparţinând liniilor Hurtigruten, cu 262 de pasageri la bord, se afla în largul oraşului Aalesund din sud-vestul Norvegiei în momentul declanşării incendiului şi s-a îndreptat în scurt timp către chei.

La mai mult de trei ore după declanşare, incendiul a fost stins, a precizat purtătorul de cuvânt.

Eldoen a declarat că este prea devreme pentru a cunoaşte naţionalitatea pasagerilor. Un alt purtător de cuvânt al serviciilor de intervenţie a declarat anterior că linia Hurtigruten este folosită mai mult de norvegieni, dar atrage şi turişti străini.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici