Incendiu la bordul unui tren Eurostar: 700 de pasageri au rămas blocaţi timp de opt ore în tren

Aproximativ 700 de pasageri au rămas blocaţi opt ore, în cursul nopţii de duminică spre luni, în nordul Franţei, la bordului unui tren Eurostar care circula pe ruta Londra-Paris, după ce un incendiu a izbucnit în locomotiva de tren, informează agenţia de presă AFP.

423 afișări
Imaginea articolului Incendiu la bordul unui tren Eurostar: 700 de pasageri au rămas blocaţi timp de opt ore în tren

Incendiu la bordul unui tren Eurostar: 700 de pasageri au rămas blocaţi în Franţa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Incidentul a avut loc în localitatea Beugnatre din departamentul Pas-de-Calais.

"Circa 700 de pasageri au rămas blocaţi timp de opt ore după ce a avut loc un incident electric în locomotivă, incident care a provocat un incendiu", au precizat reprezentanţi ai companiei Eurostar, care au adăugat că pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul.

"Au fost trimise două locomotive diesel pentru a tracta trenul până la gara Arras, unde pasagerii au fost transportaţi în alt tren Eurostar" pentru a-şi continua călătoria până în Paris, a precizat aceeaşi sursă citată.

"Pasagerii au ajuns la 04.30 (luni) în Paris, în loc să ajungă (duminică) la 20.47", au explicat reprezentanţii Eurostar. Nicio persoană nu a fost rănită în incendiul produs.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici