INCENDIU la un studio de animaţie din Japonia: Cel puţin 12 persoane au murit

Cel puţin 23 persoane au murit, iar alte câteva au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit la un studio de animaţie din oraşul Kyoto, au informat luni oficialii din cadrul serviciilor de urgenţă, relatează site-ul postului BBC.

634 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la un studio de animaţie din Japonia: Cel puţin 12 persoane au murit

INCENDIU la un studio de animaţie din Japonia: Mai multe persoane au murit

UPDATE: Poliţia susţine că un individ ar fi intrat în studioul Kyoto Animation Co joi dimineaţă şi ar fi pornit incendiul în mod intenţionat.

Acesta a fost descris ca fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani.

Suspectul, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost reţinut şi dus la spital.


UPDATE: Cel puţin 12 persoane au murit în incendiul de la studioul de animaţie din Japonia

Cel puţin 12 persoane au murit, iar alte câteva au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit la un studio de animaţie din oraşul Kyoto, au informat luni oficialii din cadrul serviciilor de urgenţă, relatează site-ul postului BBC.

Poliţia susţine că un bărbat ar fi intrat în studioul Kyoto Animation Co joi dimineaţă şi ar fi pornit incendiul în mod intenţionat.

Suspectul, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost reţinut şi dus la spital.


ŞTIREA INIŢIALĂ

Poliţia nu a menţionat exact numărul victimelor în urma incendiului. Aceştia au adăugat însă că anchetează un posibil atac.

Postul NHK a relatat că incendiul a izbucnit în jurul orei locale 10.30 şi că cel puţin 30 de persoane au fost rănite.

Taguri:
japonia,
incendiu,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici