Incendiu masiv de vegetaţie în Grecia. Mai multe localităţi au fost evacuate

  • Sute de pompieri depun eforturi pentru stigerea unui incendiu de vegetaţie în Grecia
  • Mai multe localităţi au fost evacuate preventiv.
  • Primarul oraşului Corint a cerut instituirea stării de urgenţă
426 afișări
Imaginea articolului Incendiu masiv de vegetaţie în Grecia. Mai multe localităţi au fost evacuate

Incendiu masiv de vegetaţie în Grecia. Mai multe localităţi au fost evacuate

Sute de pompieri depun eforturi pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie masiv, în zona Corint, mai multe localităţi fiind evacuate, relatează agenţia de presă AMNA şi cotidianul Le Figaro.
 
Localităţile Sofiko şi Drassa au fost evacuate din raţiuni de precauţie, a declarat Vassilis Nanopoulos, primarul oraşului Corint.
 
„Am cerut Guvernului să instituie starea de urgenţă în regiunea Pelopones”, a precizat Vassilis Nanopoulos.
 
Incendiul de vegetaţie afectează de 48 de ore zona Kechries. Autorităţile au mobilizat 268 de pompieri, care acţionează cu 61 de autospeciale pentru stingerea incendiilor, şapte elicoptere şi trei avioane.
 
Focul este întreţinut de rafalele puternice de vânt. Numeroase locuinţe au suferit daune semnificative. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grecia,
incendiu

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici