Incident armat în centrul oraşului canadian Ottawa. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în atacul armat din centrul oraşului Ottawa, a anunţat Poliţia canadiană, dând asigurări că nu mai există niciun risc

937 afișări
Imaginea articolului Incident armat în centrul oraşului canadian Ottawa. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

Incident armat în centrul oraşului canadian Ottawa. Trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital

O persoană a murit, iar alte trei sunt spitalizate în stare gravă în urma atacului produs în zona Gilmour din Ottawa, a comunicat Poliţia din capitala Canadei.
 
Niciun suspect nu a fost reţinut, dar zona este considerată sigură acum, conform autorităţilor, citate de CBC News.
 

Ştirea iniţială:

"Poliţia a fost mobilizată pentru un incident armat produs în zona Gilmour. Au fost raportaţi mai mulţi răniţi. Avem o reacţie coordonată. Vă rugăm să evitaţi zona", a transmis Poliţia din Ottawa.

Incidentul s-a produs la circa un kilometru de sediul Parlamentului Canadei.

Cel puţin trei persoane au fost transportate la spital în urma atacului, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate canadiene.

Poliţia a precizat că incidentul armat s-a încheiat, dar nu se ştie dacă a fost reţinut vreun suspect.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
canada,
atac,
ottawa

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici