Incident ARMAT în Florida: Doi morţi şi un rănit într-un schimb de focuri

Două persoane au fost ucise şi o alta a fost grav rănită într-un schimb de focuri, duminică, la Winter Springs (Florida), incident produs după o dispută izbucnită între membrii unui club de veterani de război motociclişti, potrivit poliţiei citată de presă.

116 afișări
Imaginea articolului Incident ARMAT în Florida: Doi morţi şi un rănit într-un schimb de focuri

Incident ARMAT în Florida: Doi morţi şi un rănit în urma unui schimb de focuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Schimbul de focuri a avut loc în jurul orei locale 10.40 (17.40, ora României) lângă clădirile Centrului pentru veterani de război în străinătate din Winter Springs, a afirmat locotenentul Doug Seely, purtătorul de cuvânt al poliţiei din acest oraş, situat la circa 30 de kilometri nord de Orlando.

Numărul persoanelor care au tras nu a fost precizat.

Potrivit poliţiei, un eveniment caritabil avea loc în centru când în parcarea clădirii a izbucnit o dispută.

Cele trei victime ar face parte din clubul Warlocks.

"Mai multe persoane au fost reţinute şi numeroase arme au fost confiscate", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici