Incident armat în München: Două persoane au murit

Două persoane au murit joi dimineaţă în urma unui incident armat produs în oraşul Munchen, situat în sudul Germaniei, au transmis reprezentanţii poliţiei, menţionând că incidentul nu este unul de natură teroristă, conform Reuters.

808 afișări
Imaginea articolului Incident armat în München: Două persoane au murit

Două persoane au murit în urma unui incident armat în Munchen

Sven Mueller, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Munchen, a anunţat că incidentul a avut loc în urma unei dispute între cei doi bărbaţi şi nu există indicii că ar fi fost implicate alte persoane.

„Incidentul s-a încheiat, nimeni nu mai este în pericol”, a declarat Mueller.

Incidentul a avut loc în apropierea unui şantier de construcţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici